Botox & Fillers

Mooi Skincare werkt samen met Cosmetisch Arts Joris Coonen, BIG-nummer: 89061566101

Joris Coonen is een ervaren arts die 10 jaar op de afdeling neurochirurgie werkzaam is geweest. Gedurende die jaren kwam hij meer en meer tot de conclusie dat hij door tijdsdruk en toenemende administratieve taken steeds minder echte aandacht aan zijn patiënten kon geven. Ook merkte hij dat juist de kleinere ingrepen, waar mensen snel veel profijt van hebben hem het meeste voldoening gaven. Daarom heeft hij eind 2014 de neurochirurgie vaarwel gezegd en houdt hij zich nu full time bezig met cosmetische geneeskunde.
Joris: " Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die er goed verzorgd uitzien en zelfvertrouwen hebben, niet alleen op werkgebied maar ook op sociaal gebied succesvoller en gelukkiger zijn. Het geeft echt een kick als mensen na een cosmetische behandeling in de spiegel kijken en dat je dan ziet dat ze tevreden en gelukkig zijn met het resultaat. Ik geloof echt dat mensen dan prettiger door het leven gaan. Dat je dat kan bereiken met een relatief eenvoudige ingreep is precies waarom ik blij ben met mijn keuze om mij te specialiseren tot cosmetisch arts."  Joris volgt nationale en internationale congressen en bezoekt zeer geregeld trainingen en workshops. Met veel plezier combineert hij tegenwoordig als cosmetisch arts zijn zeer verfijnde chirurgische kwaliteiten met aandacht voor zijn patiënten.

Elke 2 maanden zal hij in onze salon aanwezig zijn voor intakegesprekken en behandelingen. Een vrijblijvend intakegesprek met onze arts is altijd mogelijk. 
Bel voor een afspraak 0294-772993

Rimpeltjes & Kraaienpootjes

Botox staat voor botulinetoxine. Het wordt gebruikt voor het tijdelijk stilleggen van de aangezichtsspieren om zo rimpelvorming te verminderen en bestaande rimpels te verzachten. Botox wordt gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook kunnen kuiltjes in de kin, lijntjes bij de neus en naar beneden trekkende mondhoeken worden behandeld.

De Botoxbehandeling

De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes in het te behandelen gebied. De Botox wordt hierbij in de spier gespoten. Direct na de behandeling kan er een lichte zwelling en roodheid optreden, dit verdwijnt echter vrijwel altijd binnen 15 tot 30 minuten. De dagelijkse bezigheden kunnen vrijwel meteen na de behandeling worden hervat.

Een behandeling met Botox geeft niet direct een zichtbaar resultaat. Meestal is een zichtbaar resultaat na 3 à 4 dagen waarneembaar. De werking houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan waarna de behandeling kan worden herhaald. Naar de veiligheid en effectiviteit van Botox is uitgebreid onderzoek gedaan. Net als ieder geneesmiddel kan ook Botox bijwerkingen geven, maar de kans hierop is zeer klein.

Fillers

Voor diepere rimpels en volume verlies wordt er gebruikt gemaakt van fillers op basis van hyalonzuur. Hyalonzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyalonzuur af waardoor de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. Hyalonzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyalonzuur een lichaamseigen stof is, is de kans op een allergische reactie zeer klein.

Fillers kunnen worden gebruikt als een opfrisser voor het hele gezicht waarbij hangende mondhoeken, fijne lijntjes en een vermoeide look verdwijnen. Ze worden tevens gebruikt bij wallen onder de ogen, het herstellen van volume rondom de jukbeenderen, het opvullen van de wangen, het opvullen van de neuslippenplooi, het liften van de wenkbrauwen en voor meer volume in de lippen.

Voordelen van Fillers

  • Onmiddelijke correctie van matige tot diepe rimpels
  • Stimuleert de natuurlijke collageen aanmaak van het lichaam
  • Biedt resultaten die bij veel clienten een jaar of langer aanhouden
  • Een eenvoudige ingreep waarbij je je dagelijkse bezigheden vrijwel meteen kan hervatten